Famis, voegt waarde toe

BedrijfsadviesBedrijfswaarderingAankoop & verkoop

Persoonlijk betekent altijd maatwerk. Vertrouwd laat zich niet makkelijk in woorden vangen. Dat voel je, dat heb je van horen zeggen. Dat maakt dat je alles kan delen en het tussen ons blijft. Onafhankelijk, een prachtig woord, dat spreekt voor zich.

Persoonlijke kennismaking

Kennismaken is altijd vrijblijvend. Het legt de basis voor een duurzame vertrouwensrelatie. Een wederzijds vertrouwen als vertrekpunt voor een waarde toevoegende samenwerking.

Waar wil je het liefste kennismaken? Op je bedrijf, bij te thuis, bij ons op kantoor? De plaats waar we elkaar gaan ontmoeten is aan jou. Wil je starten met een korte video-bel-kennismaking? Ook dat is mogelijk.  
 
Onze kennismaking wordt altijd afgesloten met een samenvatting.  Een kort overzicht met jouw doelen, jouw uitdagingen en de mogelijkheden die we zien om jouw doelen samen te gaan halen. 

Zakelijke kennismaking

Als we samen verder willen dan is de zakelijke kennismaking onze “next step”. Dat is een intensieve gestructureerde sessie die bedrijfsbreed veel helderheid brengt.

We zullen dan samen op een gestructureerde wijze alle bedrijfsonderdelen in beeld brengen. Daarmee krijgen we niet alleen helder waar jouw passie zit. Ook wordt duidelijk met welke “to-do’s” we samen snel de eerste resultaten kunnen boeken. Resultaten die jou dichter bij je gewenste doel zullen brengen.

Plan van aanpak

Een eerste plan van aanpak komt beschikbaar na de zakelijke kennismaking. Het geeft je richting om snel de eerste veranderingen in gang te kunnen zetten.

Verandering wordt een logisch gevolg. Immers als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Wil jij met je bedrijf je wensen en doelen realiseren dan is het vanzelfsprekend dat er een actieplan gaat komen waarbij in behapbare stappen je, veelal samen met je team, je de verandering in gaat zetten. Een verandering die waarde zal toevoegen. In plezier, in tijd, in resultaat! 

Open netwerk

Breed bedrijfsadvies is prachtig en voegt waarde toe. Ook heel waardevol is een netwerk van relaties die gevraagd kunnen worden te ondersteunen daar waar nodig.  

In ons netwerk vinden we onder meer juristen, arbo-adviseurs, HR-specialisten, accountants, auto-lease-specialisten, beletteraars, websitebouwers, tekstschrijvers, fotografen, financieringsspecialisten, financieel planners, vermogensbeheerders. De kracht van ons netwerk is de vrijheid in combinatie met de onafhankelijkheid. We weten wie er goed werk levert. Aan jou de keuze met wie je zaken gaat doen. We weten wie voor jou van waarde zal zijn.

Portfolio

Zij gingen je voor

In de afgelopen jaren hebben we verschillende klanten, actief binnen uiteenlopende sectoren, geholpen. Bekijk diverse cases en ervaringen van onze tevreden klanten.

Neem contact op