Famis, voegt waarde toe

Meer plezier!Meer tijd!Meer resultaat!

De afgelopen jaren hebben we vele klanten, werkzaam in diverse sectoren mogen helpen. Bekijk hun cases en lees hoe zij Famis Advies ervaren.

Resultaat

800% verbetering van resultaat

Met dezelfde onderneming 800% verbetering van resultaat. Bijna te mooi om waar te zijn. Door gericht te sturen op optimale bedrijfsvoering hebben we, in drie jaar tijd, samen met de ondernemer en zijn team dit prachtige resultaat bereikt. Dezelfde onderneming, dezelfde mensen, dezelfde klanten. Optimalisatie van mensen, middelen, processen. Heel veel tevredenheid. Weg slapeloze nachten.

Blijvende klanten 100%
Resultaat verbetering 800%

Minder gedoe

Van onrust naar rust

Er was veel gedoe in de tent. Onrust onder de mensen. Verschillende groepen in de grote groep. Door de ondernemer met zijn team te laten praten, naar het team te luisteren, de wensen en de ideeën van het team mee te nemen in de actielijst ontstond er al rust. Minder gedoe. Meer begrip voor elkaar. Prachtig om te zien hoe de verdeeldheid in de grote groep snel kan veranderen in samenhang en samenwerking.

Blijvende klanten 100%
Resultaat verbetering 60%

Kosten of meerwaarde

Verder door 180 graden te draaien

Onze aandeelhouders willen stappen voorwaarts. Ze zitten knetterhard te duwen op de kosten. Ik weet niet of ze extern advies wel in de winst- en verliesrekening willen zien. 

Een voorbeeld waarbij aandeelhouders op afstand proberen te sturen om meer winst te kunnen ontvangen bij daling van de kosten. Om kosten te kunnen betalen is omzet nodig. Omzet plus een goede bedrijfsvoering geeft meerwaarde. Daardoor kunnen de kosten goed betaald worden. Samen kijken naar “wat brengt het op” is vaak zo eenvoudig en wordt met regelmaat vervangen door “wat kost het”. Met 180 graden draaien kom je dan verder. Wat brengt het je? Meer waarde. Dat is de meerwaarde.

Blijvende klanten 100%
Resultaat verbetering 38%

Aanbod

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan een kennismaking. Ons kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Daarin bespreken we samen op welke manier we voor elkaar van waarde kunnen zijn.

Neem contact op