Famis, voegt waarde toe

BedrijfsadviesBedrijfswaarderingAankoop & verkoop

Samen pakken we je zakelijke en persoonlijke doelstellingen aan en samen gaan we het halen. Begeleiden waar nodig, adviseren waar gevraagd en coachen zodat gewenste verandering vanuit de ondernemer wordt geborgd. Ontdek het aanbod van Famis Advies.

Bedrijfsadvies

Je zoekt naar oplossingen. Om plezier te vergroten, je werk-privébelang mooier te maken en resultaat te verbeteren.

Bedrijfsadvies kan jou helpen. Door slechts 2 uur per week samen te sparren over je bedrijf til je zelf je bedrijf naar een volgende fase. Groei lijkt dan vanzelf te gaan. Zakelijke en persoonlijke groei, blije werknemers, prettige sfeer, fraaie productiviteit, nog mooier resultaat. Het wordt een win-win voor jou en je bedrijf.

Bedrijfswaardering

Verkopen, scheiden, overlijden: Er zijn meerdere redenen waarom je een waardering kunt laten uitvoeren. 

Bij aankoop, verkoop, overdracht binnen de familie dan is het vanzelfsprekend dat de waarde in beeld gebracht mag worden. Een onafhankelijke waardering heeft waarde!  
 
Heb je de pech, of het geluk?, dat je gaat scheiden; ook dan kan een onafhankelijke waardering gewenst zijn.  
 
Tot slot; als je niet meer onder ons bent, en je onderneming in jouw erfenis terecht komt, dan zal een waardering helderheid geven. Niet alleen voor de erfgenamen, ook voor externen zoals de belastingdienst. 

Aankoop & verkoop

De aankoop of verkoop van je bedrijf doe je niet zomaar.
Het getuigt van kracht en moed.

Het getuigt van kracht en moed om je kwetsbaar op te stellen, te willen blijven leren, en begeleid te worden in dergelijke processen. Bewondering is dan ook het woord dat daarbij past. Zoals de aan- of verkoop van een huis begeleid kan worden door een makelaar, kan de aan- of verkoop van een bedrijf begeleiding krijgen van een goede bedrijfsadviseur. 

Sparringpartner

Voel jij je als DGA wel eens alleen?
Eenzaam aan de top? Mis je de reflectie?

Merk je dat het je goed doet als er vragen aan je worden gesteld? Durf je de kritische vragen die vanuit oprechtheid tot je komen duidelijk te beantwoorden?

Heb je al eens ervaren hoe veel sterker je bent als je je gedachten kan spiegelen met een goed klankbord?

Sparringpartner zijn voor de DGA, dat heeft waarde.

Daarmee voegen we waarde toe.

Aanbevelingen

Zij gingen je voor

In de afgelopen jaren hebben we verschillende klanten, actief binnen uiteenlopende sectoren geholpen. Bekijk de cases en ervaringen van onze tevreden klanten.

Neem contact op