Stap jij naar je doel toe?

Je doel bereiken = scoren

Heb je in gedachten waar je naar toe wilt met je bedrijf?
Zijn je doelstellingen bekend bij je medewerkers?
Betrek je ze in je ambities?
Ben je in staat naar je mensen te luisteren hoe je je doel zou kunnen bereiken?

Je medewerkers weten veel. Ze weten wellicht meer dan je denkt. Althans, dat zou kunnen. Als je een goede band met ze hebt, dan ken je elkaar. Dan weten jullie van elkaar hoe je gaat scoren. Wie de voorzet geeft. Wie de bal uiteindelijk intikt. Dan loopt alles gesmeerd. Dan ga je blij naar huis en heb je ook nog eens een fijn resultaat.

Samenwerken in een bedrijf is vaak een topsport. Je wilt wat bereiken. Je wilt scoren. Je wilt tevreden klanten, je wilt tevreden werknemers, je wilt goede relaties met je leveranciers, kortom, je wilt scoren. Het mooie van goede teams is dat ze meestal een fijne trainer hebben. Het mooie van scoren is dat het team de complimenten krijgt.

Het mooie van teammanagement is dat teams van tevoren bedenken hoe ze op bepaalde situaties zullen reageren. Er is afgesproken wie wat doet op welk moment. Er zijn afspraken over de verantwoordelijkheid en de naleving van de afspraken. Dat maakt het team sterk. Als je die gedachte vertaalt naar je bedrijf, dan heb je dus niet alleen een strategisch doel, je hebt ook een plan van aanpak. Je hebt vastgelegd, vorm mag je kiezen, wat, wie, en hoe je zult handelen. In gewone woorden; een actielijst, een plan van aanpak.

Als je dat samen met je team maakt, als je naar ze luistert, ze betrekt i je ambities, je doelen bekend zijn, dan kom je vast waar je heen wilt.

Vrijblijvend kennismaken?

We maken graag vrijblijvend kennis met je. Zo leren wij jou kennen, en jij ons. Samen komen we erachter wat we voor elkaar kunnen betekenen.